Žurnál+

Ako vďaka Včelobalu udržať jedlo dlhšie čerstvé

vcelobal843 predaných ks, 162 hodnotení

Martin G. » Tvorba / 2021-02-19 13:00:01 /  Pridaj komentár / 22 lajkov

Správne skladovanie ovocia, zeleniny, pečiva a zvyškov jedál vám môže pomôcť zaistiť, aby bola vaša chladnička a komora v tomto stále náročnom období dobre zásobená.

Tu je niekoľko jednoduchých tipov.

  • Jablká

Nakrájané jablká sú dokonalým občerstvením pre malých aj veľkých. Občas ale už nevládzete a vyhodiť jabĺčko by bol hriech. Zvyšky na tanieri môžu vďaka hnedému etylénu - prírodnému rastlinnému hormónu, ktorý spúšťa proces zrenia - rýchlo zhnednúť a zmäknúť. Aby ste udržali zvyšky jabĺk dlhšie čerstvé, použite malý alebo stredný obal a uložte do chladničky.

 

 

  • Bobule

Bobuľové ovocie má každý rád, kým sa neobjaví pleseň. Pre dlhšiu trvanlivosť opláchnite čučoriedky, maliny a jahody v zmesi octu a vody (1 diel octu, 2 diely vody), aby ste ich dezinfikovali proti plesniam. Následne opláchnite v čistej vode a pred zabalením do Včelobalu a vložením do chladničky sa uistite, že sú bobule suché. Odporúčame použiť stredný obal a zložiť ho na vrecúško.

  • Citróny

Ak si nápoj alebo jedlo, ktoré pripravujete, vyžaduje iba stlačenie citrónu, celý citrón prepichnite vidličkou, namiesto toho, aby ste ho rozrezali na polovicu. Vytlačte, čo potrebujete, bez toho, aby ste vysušili celý citrón. Ak ho potrebujete rozrezať, pripravte si malý Včelobal na zabalenie.

  • Avokádo

Enzýmy v avokáde vytvárajú pri pôsobení kyslíka hnedý pigment. Netrvá dlho a polovica avokáda alebo misa guacamole nevyzerá vôbec lákavo. Aby ste zabránili zhnednutiu, použite kúsok citrónovej alebo limetkovej šťavy. Ak nemáte citrón, použite Včelobal. Sledujte, ako dlho vydrží avokádo čerstvé.

 

 

  • Šalát

Zvyšky špenátu, šalátu či rukoly uložte do misy s papierovou utierkou na vrchu a celé to ešte obaľte voskovým obalom. Papierová utierka absorbuje vlhkosť z lístkov. Na misku odporúčame L-kovu verziu Včelobalu.

  • Chlieb a iné pečivo

Čerstvý bochník chleba je najlepšie zjesť do niekoľkých dní. Mrazenie je najlepší spôsob, ako uchovať chlieb čo najdlhšie. Ak plánujete chlieb zjesť do niekoľkých dní, uložte ho na chladné a suché miesto. Na uskladnenie je najlepším riešením Včelovak, chlebový obal vytvorený s láskou k prírode.

 

 

Včelobal je umývateľný, opakovane použiteľný a kompostovateľný, umožňuje jedlu dýchať a udržuje jedlo čerstvé. Skvelá alternatíva jednorazovej plastovej fólie. VYSKÚŠAJTE. :)))

Ak sme vás motivovali k používaniu včelobalu, darujeme vám extra 15% zľavu na naše výrobky. Poponáhľajte sa, zľava platí len do nedele.

Poukážka na nákup: VCEL0VE

Vaši Včelobalníci.

Komentáre

Pre komentovanie musíš byť prihlásený, nejde to ináč.

Vecičky nájdete

V žurnáli sú spomínané:

 - Včelobal • S - 13067875_Včelobal • S by vcelobal
 Páči sa 71 ľudom
3,20 €
 - Včelobal • XL - 12759343_Včelobal • XL by vcelobal
 1 komentárov
 Páči sa 92 ľudom
12,90 €
 - Včelobal • Kombo (S,M,L,XL) - 13067987_Včelobal • Kombo (S,M,L,XL) by vcelobal
 Páči sa 94 ľudom
27,90 €
 - Včelovak • veľký peceň - 13129943_Včelovak • veľký peceň by vcelobal
 Páči sa 44 ľudom
21,90 €
 - Včelobal • Kombo (limitovaná edícia) - 12657604_Včelobal • Kombo (limitovaná edícia) by vcelobal
 Páči sa 22 ľudom
13,90 €

TOP Žurnál - Týždeň

Najlepšie žurnály posledného týždňa TOP žurnál mesiac »