Domov » Žurnál+ » Autor: Dana Balážová

Žurnál+

Vegánska roláda s nádievkou

Dana B. » Tvorba / 2024-07-10 11:16:07 /  Pridaj komentár / 2 lajky

Pečené kurča s nádievkou je taká nedeľná klasika. Recept na nádievku sa asi mení od rodiny k rodine a najlepšiu vždy robí babička. Táto roláda má vo vnútri moju vegánsku verziu nádievky. Samozrejme som použila bezlepkové pečivo a pridala ešte zopár takých mojich obľúbených vychytávok, aby to bolo naozaj niečo špeciálne. Roládu pečiem vo forme na chlieb, aby lepšie držala tvar. Ako príloha sa hodí ryža aj zemiaky, ale mne sa to zdá také sýte, že to vačšinou zjem iba s nejakým listovým šalátom. A mimochodom je to dobré aj keď to vychladne. Recept nájdete v mojej eknihe pod číslom 19.

Komentáre

Pre komentovanie musíš byť prihlásený, nejde to ináč.

Vecičky nájdete

V žurnáli sú spomínané:

TOP Žurnál - Týždeň

Najlepšie žurnály posledného týždňa TOP žurnál mesiac »

TOP Žurnál Mesiac

Najlepšie žurnály mesiaca

Viac »
Kompletná hitparáda žurnálov »