SAShE - slovenský handmade design.




Dočasné zatvorenie obchodu

Je možné dočasne zatvoriť svoj obchod na SAShE a nastaviť si jeho automatické otvorenie. Je to celkom praktické, pokiaľ sa chystáte byť na istú dobu odcestovaní a nebudete mať možnosť manažovať svoj predaj. 

Váš obchod sa prepne do automatického režimu Dovolenky, pokiaľ nie ste prihlásený a do siedmych dní neodpoviete na poštu, alebo nevybavíte zákazku. Dovolenku si môžete vypnúť v nastaveniach vášho profilu, podľa návodu uvedeného nižšie. 

Ak si chcete dovolenku nastaviť, tak máte tri možnosti:

 

  1. môžete si v obchode zverejniť len oznam o dovolenke a nechať vaše výrobky aktívne
  2. môžete vaše výrobky dočasne deaktivovať. Ak si výrobky dočasne deaktivujete, nebudú počas vašej dovolenky viditeľné vo vašom obchode, nikde inde na SAShE a nebudú sa dať vložiť do košíka. Počas dovolenky nebudete dostávať zákazky. 
  3. môžete skryť výrobky na objednávku. V obchode vám ostanú len výrobky, ktoré máte skladom.

 

Ak si nastavíte Dovolenku, vo vašom obchode sa zobrazí veľký oznam. Zákazníkom sa zobrazí dátum, kedy bude váš obchod znovu aktívny. Upozornenie bude viditeľné aj v detaile každého výrobku.

Ak si zvolíte aj možnosť dočasne deaktivovať výrobky, tak sa vám po skončení dovolenky automaticky vrátia do ponuky.

Dovolenku si zapnete celkom jednoducho, v Nastaveniach vášho profilu. Do príslušných políčok uvediete začiatok a koniec vašej dovolenky. Môžete napísať text, ktorý sa zobrazí vašim kupujúcim. Ak políčko nevyplníte, tak sa vo vašom obchode automaticky zobrazí len text: "Dovolenka do..."

Po ukončení dovolenky sa vám všetky veci automaticky vrátia do ponuky a oznam o dovolenke sa zruší. 

Upozornenie: Vaše výrobky sa dočasne deaktivujú/aktivujú do 1 hodiny od zmeny nastavenia.

Dovolenku je možné predčasne zrušiť vo vašom obchode kliknutím na odkaz "Ukončiť dovolenku" v ozname o Dovolenke.

 

Skryť výrobky na objednávku

Toto nastavenie vám umožní dočasne stiahnuť z ponuky výrobky, ktoré vyrábate na objednávku. Aktívne ostanú iba výrobky, ktoré máte skladom. 

Môžete ho zvoliť ako doplnok k nastaveniu Dovolenky, alebo si ho zvoliť len samostatne, keď chcete predávať iba výrobky, ktoré máte skladom. 

Možnosť skryť produkty nájdete v sekcii „Moje veci“. Kliknete na „Skryť produkty na objednávku“ vľavo dole a systém automaticky skryje všetky produkty, ktoré nie sú skladom.

Keď budete chcieť výrobky vrátiť do ponuky, kliknete na „Aktivovať produkty na objednávku“ a výrobky sa vám automaticky vrátia do ponuky. 

Výrobky sa aktivujú/deaktivujú ihneď.