Domov » Fórum » Otázky a odpovede » Adresa pošty pri doručení - Balík na poštu

Adresa pošty pri doručení - Balík na poštu

Otázky a odpovede

fanco | 2023-01-16 15:15:06

Mám problém s balíkom, ktorý si zákazníčka dala doručiť na poštu. V objednávkach mi píše - Balík na poštu: Pošta 45. Nie je tam žiadna adresa. V systéme pošty som teda zadala Pošta 45 a našlo mi takú. Problém je, že tá pošta je v Bardejove a zákazníčka má adresu v Bratislave. Tak som jej pre istotu zavolala a naozaj ona si vybrala poštu v Bratislave, ktorá je asi tiež označená ako 45, ale v poštovom systéme takú nemám.

Prosím, je niekde uvedená presná adresa pošty, na ktorú mám poslať balík, alebo ako sa mám dopátrať adresy, na ktorú mám poslať balík zákazníčke? Teda, viem to riešiť tak, ako teraz, že som jej zavolala, ale asi by to tak nemalo byť.

Vopred ďakujem za info.

heder | 2023-01-16 15:40:51

Pošta Bratislava 45, Dúbravská cesta 1714/4, 84005 - BA IV

fanco | 2023-01-16 16:14:17

@heder ďakujem, ale nepochopili ste môj príspevok. :-) Ja už adresu mám, pretože som volala zákazníčke. Ja potrebujem vedieť, ako mám vedieť, kde mám poslať balík, aby som nemusela volať zákazníčke. Tam nemám napísané mesto, takže neviete, či to má ísť do Bratislavy.

wlkr | 2023-01-16 17:36:39

ani PSC nevidite? To by mal byt jednoznacny identifikator postovej adresy. Pripadne pobocky Posty sa daju vyhladavat podla nazvu aj psc tu: https://www.posty.sk

fanco | 2023-01-16 18:30:021x

@wlkr Nevidím tam vôbec nič, len to, čo som napísala. Takže vôbec netuším, o akú poštu môže ísť. Ja som ju vyhľadala práve na stránkach pošty a našlo mi Bardejov, čo vôbec nebola pravda. Asi to bude potrebné riešiť s redakciou.

remix | 2023-01-16 20:20:253x

aj mne sa zdá súčasný systém zobrazovania adresy nešikovný...občas som v pomykove, či stačí napísať na adresný štítok len číslo pošty, myslím, že by na tom mala @redakcia zapracovať a upratať to, myslím, že starý systém fungoval dobre, napríklad...prečo adresa začína telefónnym číslom, prečo sa nedá skopírovať mail zákazníka, keď predám cez svoju web stránku...prečo je adresa úplne inde, ako by ju človek čakal...

Adam  REDAKCIA  | 2023-01-17 08:49:05

@fanco Rozumiem, tú adresu máte naozaj nekompletnú. Systém funguje tak, že zoznam ktorý dostane kupujúci je priamo od pošty, ale je pravda že kupujúci má možnosť zvolenú adresu prepísať.

fanco | 2023-01-17 09:52:53

@Adam Ja som si aj myslela, že sa to ťahá priamo zo systému Pošty. A dá sa s tým niečo urobiť, aby tam potiahlo viac údajov? Tak aby sa pošta dala identifikovať.

Adam  REDAKCIA  | 2023-01-17 10:09:21

Standardne sa taha vzdy aj PSC, mal by to vyzerat ako "84005 Bratislava 45". Toto mi pride ako keby to kupujuci prepisal, alebo vpisal priamo.

Pripísať komentár

Pre komentovanie musíš byť prihlásený, nejde to ináč.

Newsletter

Nezmeškaj žiadne novinky a súťaže!
nic nevpisujte