Hľadám niečo špeciálne
![]() | LulaKo | 2023-01-19 15:05:29 NEvyrába niekto, alebo nestretol sa niekto s tým, chcela by som napísať list pre krstnú dcéru, ktorá ked bude už vedieť si prečíta ..bude mať pamiatku, chcela by som aby to niejak vyzeralo, malo formu...Vie mi niekto poradiť, pomôcť |
![]() | PohladnicePreRadost ![]() Dobrý deň, možno by sa dal taký list "vytlačiť" na papier a vlepiť do nejakej peknej originálnej otváracej pohľadnice ... :) ... skúste sa popozerať medzi tvorcami pohľadníc / blahoželaní ... môžete nazrieť aj ku mne :) |
![]() | MAJju | 2023-02-06 09:27:08 Neviem, či je reakcia ešte aktuálna. Ale sa ozvem. Mám tri krstniatka. A je to krásny nápad. Sama by som si chcela taký list (od krstnej) prečítať. Dávnejšie mi napadlo kúpiť strom (napríklad na Vianoce) a "zasadiť" spolu sním časovú schránku. Ako bude strom rásť (bude?), dieťa sa bude mať s čím porovnať, lebo bude rásť s ním a v príhodnom čase, môžete prezradiť, že to nie je len taký obyčajný strom. No a ako bonus dostane naša zem o trošičku viac kyslíku. Hm? |