Domov » Fórum » Čo je nové a ako to funguje » Zrušenie upozornenia v konkrétnej vecičke

Zrušenie upozornenia v konkrétnej vecičke

Čo je nové a ako to funguje

 
fanco | 2018-11-02 08:58:453x

V stredu som dostala upozornenie, že mi bolo zrušené oznámenie v každej vecičke o tom, že momentálne nevyrábam na zákazku a že sú dostupné len veci skladom. Predpokladám, že toto bolo zrušené všetkým, ale nikde som sa o tom nedočítala!! Nič nie je ani tu vo fóre, ani žiadny oficiálny oznam. Znamená to, že o tom vie len konkrétny predajca, ktorý to mal nastavené, ale žiadny KUPUJÚCI, pre ktorého je to dôležité.

Keďže boli doteraz na to naučení a zrazu nevidia blikajúci oznam, automaticky predpokladajú, že vecičku je možné vyrobiť a samozrejme teraz predpokladajú, že je to možné do Vianoc. V upozornení obchodu mám oznámenie, že do Vianoc už zákazky neberiem, ale to si nikto nevšimne.

Od stredy mám už druhú objednávku na zákazku. Pri prvej som to musela odmietnuť a jasné, že zákazník nie je spokojný a s druhou zatiaľ čakám.

Ako to riešite vy? Alebo s tým nemáte žiadny problém?

Budem rada, keď napíšete svoj názor. Redakcia zatiaľ nereaguje.

jklmn  REDAKCIA  | 2018-11-02 10:42:561x

Ak momentálne neberiete zákazky, jediné správne riešenie je si veci na objednávku deaktivovať. Kupujúcich práve dosť mätie to, že vec je v ponuke, ale niekde pri nej svieti oznam, že sa vlastne nedá objednať.

fanco | 2018-11-02 11:10:401x

@jklmn Toto nie je možné minimálne z dvoch dôvodov. Kupujúci si môže vecičku objednať na neskoršie obdobie, keď vie, že do Vianoc to nebude (vlani som takých mala niekoľko) a druhý dôvod je prácnosť. Deaktivácia a aktivácia je časovo náročná, hlavne, ak vám veľa vecí a tie majú varianty, čo je napr. veľkosť, farba a pod.

jklmn  REDAKCIA  | 2018-11-02 11:18:54

v tomto predvianočnom období sme dali prednosť prehľadnosti ponuky pred možnosťou objednať si vec na január. ohľadom pracnosti sme pridali tlačítko ktoré jedným klikom veci deaktivuje. proste ak sa vec teraz 2 mesiace nedá kúpiť, nemá v ponuke čo robiť.

fanco | 2018-11-02 11:27:19

@jklmn nechcem sa teraz o tom dohadovať. Deaktivácia je jednoduchšia, ale aktivácia určite nie. Pred pár týždňami som to predsa riešila aj s redakciou. Aktivovať som musela všetky vecičky po jednej a špeciálne každý variant, pretože ste mi to omylom deaktivovali. Doteraz všetky nemám aktivované.

Adam  REDAKCIA  | 2018-11-02 11:55:44

Možnosť "Skryť výrobky na objednávku" funguje rovnako pri deaktivácii aj aktivácii a to jedným kliknutím. Viac v nápovede aktivácii https://www.sashe.sk/info/napoveda/predaj/vybavovanie-zakaziek/docasne-zatvorenie-obchodu

Z nastavení sme odobrali upozornenie "Dostupné sú iba veci v ponuke, na zákazku momentálne nevyrábam", nie " momentálne nevyrábam na zákazku a sú dostupné len veci skladom".

fanco | 2018-11-02 12:24:418x

@Adam vidím, že za každú cenu potrebujete dokázať, že nelogická vec, ktorú ste urobili, je vlastne to najlepšie. Môžeme sa tu chytať za slovíčka, ale to mi nič nevyrieši. Ručná výroba nie je čierno-biela, ako si myslíte vy. Tlačítko Skryť výrobky na objednávku je nepoužiteľné, pretože ja mám kopec vecí, ktoré viem urobiť a mám to aj v upozornení uvedené. Mám v ponuke vecičky, ktoré za pár hodín urobím, ale mám tam aj také, ktorých výroba trvá týždne a takto to má mnoho ďalších predajcov. Takže tlačítko je mi na nič. Ja predsa nechcem zavrieť obchod, ale vy ma evidentne tlačíte len k tomu. OK, nebudem to už riešiť.

vividoff | 2018-11-10 19:58:211x

tiez mam ztoho gulas,na Aliexprese to vyriesily ze vec je v ponuke ale neda sa vlozit do kosika...ked chcem vediet kedy bude zas dostupny sa spytam mailom...a som spokojny



Pripísať komentár


Pre komentovanie musíš byť prihlásený, nejde to ináč.