Domov » Žurnál+ » Autor: Eva Schvarzová

Žurnál+

Jabĺčka zámockej pani...

Eva S. » Osobné Blogy / 2021-06-06 15:22:15 /  2 komentáre / 12 lajkov / 113x zobrazený

Poznáte recept "Jabĺčka á la zámocká pani"? Pred rokmi som ho videla v televízii v cestopisnej relácii. Robila ho pravá zámocká pani z jedného francúzskeho zámku. Potrebujete: jablká/množstvo podľa vlastnej úvahy/, tieto očistíte a pokrájate na mesiačiky, poukladáte ich do panvice. Ja som ich robila v Remoske, Potom ich posypete škoricovým cukrom, pridáte umyté hrozienka a dáte pár kúskov masla navrch. Potom už len šup do vyhriatej rúry a o 20-30 minút máte pochúťku hotovú. Je to veľmi dobrá príloha k pečenému mäsu a ryži.
A ešte vlastne aj spôsob prípravy ryže čo používam, mám od tejto zámockej pani. je veľmi jednoduchý a diétny. Premytú ryžu dáte variť do posolenej vriacej vody /množstvo vody ako pri cestovinách/ a po 20 minútach je ryža uvarená. Scedíte ju a premyjete studenou vodou. Pred podávaním ju treba prehriať na panvici, vtedy ju možno aj prichutiť.

Komentáre

Yasminka7 Ďakujem za tipy, určite ich vyskúšam... Už teraz sa na to teším :)

2021-06-06 20:43:34

ewica888 Budete iste spokojná, najmä spôsob varenia ryže odvtedy jedine takto používam...predtým som ju dusila v rúre len tam sa používa aj olej...

2021-06-07 06:42:04

Pre komentovanie musíš byť prihlásený, nejde to ináč.

TOP Žurnál - Týždeň

Najlepšie žurnály posledného týždňa TOP žurnál mesiac »

TOP Žurnál Mesiac

Najlepšie žurnály mesiaca

Viac »
Kompletná hitparáda žurnálov »