Domov » Žurnál+ » Autor: Eva Schvarzová

Žurnál+

Hrozienka v čokoláde....

Eva S. » Osobné Blogy / 2021-01-13 18:20:22 /  Pridaj komentár / 8 lajkov

Dnes som si zmyslela spraviť nejakú mňamku. Po Vianociach mi ostalo viacej čokolád na varenie a tak, som vytvorila nie višne v čokoláde ale hrozienka v čokoláde.
Na 36 kúskov som potrebovala, 2 ks formy na ľad, 3 ks čokolády na varenie po 200 g/používam z Lidlu/, asi 50 g hrozienok, 0,5 dcl rum.
Postup: hrozienka som premyla horúcou vodou a potom nechala namočené v rume. Čokoládu polámala a nad parou roztopila, potom naplnila formy na ľad, kávovou lyžičkou najprv trochu čokolády potom 3 ks hrozienok a zaliala znova čokoládou. Naplnené uložila asi na hodinu do mrazničky, potom stuhnuté vyklopala a v papierových košíčkoch uložila v krabičkách od paradajok do chladničky.

Komentáre

Pre komentovanie musíš byť prihlásený, nejde to ináč.

TOP Žurnál - Týždeň

Najlepšie žurnály posledného týždňa TOP žurnál mesiac »

TOP Žurnál Mesiac

Najlepšie žurnály mesiaca

Viac »
Kompletná hitparáda žurnálov »