Zdravím! Máte čas na seba? Ja veru oveľa menej, než by som chcela. No rada sa počas dňa zatavím a vychutnám si Čím si poobednú kávu s manželom a ak je k tomu i dobrý koláčik, ideálne doma robený, tak som V SIEDMOM NEBI. A tak tomu bolo i minulý víkend, tak sa s vami chcem podeliť o sladkú inšpiráciu, nakoľko koláčik sa zjedol v rekordnom čase.
Toto je u nás overený recept, o ktorom som vám už písala TU, no väčšinou stále niečo pomením, a tak som teraz do tvarohovej časti pridala nasekané mandle a 1 lyžičku škorice a na vrch išla ganache poleva. Konkrétne 130 g kvalitnej horkej čokolády nalámanej na malé kúsky, ktorú zalejeme 100 ml horúcou smotanou, nie vriacou. Chvíľu necháme postáť, pomiešame a nalejeme na vychladnutý koláčik. A skoro som zabudla na tajné ingrediencie v čoko poleve: 1 čl škorice a aj 1 čl zázvoru. Chcela som, aby nás koláčik zahrial a tieto jesenno-zimné koreniny ja môžem, i keď moje okolie (manžel) to vôbec nemusí. A čuduj sa svete, nik si to v koláči nevšimol. Nabudúce pridám. Nech to má grády :D
Teraz však pridám v dielničke, kde už usilovne pracujem na vianočných novinkách a aj doplnení skladových zásob, ktorými sú sviečky z VIANOČNEJ SADY. A tento rok budú na prianie zákazníkov aj v darčekovom balení. Viac informácií už čoskoro.
PS 1: Do konca mesiaca október môžete ešte využiť 25% ZĽAVU na všetko skladom. A veru je z čoho vyberať, dve skrine mám plné. Tak šup - šup uchmatnúť si niečo pre seba alebo svojich blízkych v predstihu a ešte aj so zľavou. VIAC INFO O ZĽAVE TU.
PS 2: Budem veľmi rada, ak sa v komentári podelíte o svoje OVERENÉ VRCHNÉ VRSTVY CHESSECAKE koláčika, už mi dochádza inšpirácia. I keď tento s čoko polevou by som si dala hoc aj teraz. Mňam
Sladké dni vám prajem!
Petra