SAShE - slovenský handmade design.
Vyhledávání zboží podle klíčových slov
Otázky a odpovede
| Satsang | 2012-02-01 12:40:11 Dobrý den, když si dám oživit nějakou položku a pak ji zkusím vyhledat dle klíčového slova, ve vyhledaných věcech se neobjeví (měla jsem trpělivost po 15. stránku). Znamená to, že oživení platí jen pro danou kategorii, nebo něco dělám špatně? Díky. Iveta | |
Shollie | 2012-02-01 12:48:27a hore to mas zorad podla:datumu aktualizacie? | |
| jklmn REDAKCIA | 2012-02-01 13:13:34 pri vyhladavani podla klucoveho slova sa zoradenie automaticky zmeni od najpacivejsich veci | |
inka8 | 2012-02-04 17:02:34takže treba vybrať na roletke podľa dátumu aktualizácie | |
Pripísať komentár
Pre komentovanie musíš byť prihlásený, nejde to ináč.
Posledné komentáre
- mukiii007: pri vecičke môžeš robiť úpravy, je tam kolonka množstvo a tú prepíš z nuly na 1 trebárs :-) viac»
- gabikab11: skús sa pozrieť do galérie..a prípadne napísať, sú tam pekné hodinky..neviem či sa dajú aj vyklápacie..snáď dajú: http://www.sashe.sk/ivan viac»
- Foxina: dakujem velmi pekne ;) viac»
- Dominka: Nepotvrdzujte objednávky kupujúcej s nickom kikifofo_ kristína folková. Pošta mi dobierku vrátila s tým , že adresát neexsituje. viac»
Najnovšie témy
- Ako vrátiť vecičku späť. (1) - Dominka: Poslala som dve taštičky na dobierku. Vrátili sa mi s pošty s tým ,že adresát neznámi.Už som požiadala aj o storno. Chcela by som ich opäť v / Pomoc so stránkou
- zmazanie komentárov v žurnály (0) - handmade-by-emesi: Zdravím, potrebovala by som zmazať "pár" komentárov pri mojom poslednom žurnáliku..keďže sa tam niečo po...kazilo:) Dalo by sa ? / Otázky a odpovede
- otváracie pánske hodinky (2) - Tushi: potrebovala by som len poradiť, kde také zohnať. niečo takéto: http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/281173623/Open_Cover_Men_Watch.jpg boli / Hľadám niečo špeciálne
Najdiskutovanejšie
- Zľavy, akcie, výpredaje (141) - natalyss
- Putujúci balíček III. kolo - ZORRO (87) - mukiii007
- Pomoc ohladom prav na facebooku (77) - TouchOfRed
- Putujúci balíček prihlásenie na III. kolo- Sandokan (58) - Mandy
- Nekvalitný hand made (29) - dominika.vavrekova
Work hard & be nice to people
Pravidlá fóra:- Platia známe podmienky: Žiadne kontakty, emaily, adresy na osobné stránky
- Myslite: Názov témy voľte čo najkonkrétnejší, nezakladajte témy "Pomoc", "Hľadám.."
- Buďte milí na ľudí: Aj keď s niekým nesúhlasíte, nekričte
- Držte sa témy: Pomôžete udržať fórum prehľadné a k veci. Máme aj Od veci fórum
- Nespamujte: Ovládajte sa a frekvenciu svojich príspevkov udržujte v norme. Aj keď určite máte čo povedať, ak rozprávate stále, môže to byť otravné ;p
|