SAShE - slovenský handmade design.
čo sa to deje so stránkou?
Pomoc so stránkou
CRUBL | 2013-02-21 14:23:52 • 6x tak konečne sa mi podarilo pripojiť....máte aj vy problém sa poslednú dobu normálne pohybovať po stránke? prípadne sa vôbec na stránku pripojiť? pred pár dňami sa sem nedalo dostať viac hodín a už niekoľko dní mi proste nenačítava a nenačítava....:( už som z toho na nervy... iné stránky šľapú bez problémov.... | |
ArtSibs | 2013-02-21 14:27:34 • 2x aj mne sa to často stáva, niekedy sa nemôžem na stánku pripojiť a čakám aj hodinu, niekedy viac :( vobec neviem cím je to spôsobené | |
jklmn REDAKCIA | 2013-02-21 14:33:33 • 1x Áno náš poskytovateľ pripojenia mal v podelok niekoľkohodinový výpadok a dnes zase. Uvidíme či sa to bude opakovať častejšie. Ospravedlňujeme sa za komplikácie, veľmi nás to mrzí. | |
jklmn REDAKCIA | 2013-02-21 14:34:50 • 1x kto si chce prečítať komentáre ostaných postihnutých, odprúčame napr. http://www.facebook.com/WebSupport.sk/posts/10151261257332142 | |
Pripísať komentár
Pre komentovanie musíš byť prihlásený, nejde to ináč.
Posledné komentáre
- L-in: už aj mne bolo "cťou" s pár takými komunikovať, či nekomunikovať ? viac»
- jajumiba: Ak je to tak ako piseShollie, bolo by to super.Musim lepsie pohladat.Dik viac»
- ololo: K hodnoteniu kupujúcich - keď sa to zaviedlo, niekde bolo spomenuté, že cez správu to bude prístupné len predajcom s predanými 15 a viac vec viac»
- evi.nka: Mesačné čísla návštevnosti za november 2012 podľa Google Analytics: 1.220.000 Návštev 392.000 Unikátnych návštevníkov 26.2 viac»
Najnovšie témy
- Sashe POŠTA !!! (1) - martafilip: Neznášam keď si sashe " ľudia" nečítajú poštu ! / Kritika
- Pozrite sa prosím i na moju tvorbu (0) - L-in: Ľudkovia kreatívni, poraďte mi prosím...nie som tu na sashe dlho, tak sa len snažím zorientovať a neviem, čo je tu IN a ako to IN predať. N / Kritika
- Počet návštevníkov Sashe (5) - batikona: rada by som vedela, koľko ľudí Sashe kedy navštívi resp. koľko momentálne stránku pozerá, príp. koľko prihlásených a iných... sú tu niekde t / Návrhy a pripomienky
Najdiskutovanejšie
- Putujúci balíček prihlásenie na III. kolo- Sandokan (186) - Mandy
- fotoaparát (28) - hannja
- Mys doma;((( (19) - sunchine
- Výklad - ako dlho čakať, kým s objaví? (15) - ARTWOOD
- Recyklácia alebo porušenie autorských práv? (13) - LadyDeath
Work hard & be nice to people
Pravidlá fóra:- Platia známe podmienky: Žiadne kontakty, emaily, adresy na osobné stránky
- Myslite: Názov témy voľte čo najkonkrétnejší, nezakladajte témy "Pomoc", "Hľadám.."
- Buďte milí na ľudí: Aj keď s niekým nesúhlasíte, nekričte
- Držte sa témy: Pomôžete udržať fórum prehľadné a k veci. Máme aj Od veci fórum
- Nespamujte: Ovládajte sa a frekvenciu svojich príspevkov udržujte v norme. Aj keď určite máte čo povedať, ak rozprávate stále, môže to byť otravné ;p
|