Domov » Fórum » Kritika » Poprosím o kritiku

Poprosím o kritiku

Kritika

 
jajica | 2015-11-23 13:37:281x

Ahojte všetci, ktorí máte ochotu poradiť. Zaujíma ma názor na celkovú "vizáž" mojej galérie, na kvalitu fotiek a, v neposlednom rade, aj na výrobky a ich cenu.

Ďakujem, Jana

http://www.sashe.sk/jajica

dzinus | 2015-11-23 14:25:28

Ahoj Jani, budem asi prvá. Galéria na mňa pôsobí celkom príjemne, máš kráásne vecičky, precízne prepracované, ceny fajn. Fotky mi prídu tiež kvalitné, svedčí o tom nominácia vo výklade. Čo by som možno poradila, príde mi príliš tmavá foto pod menu...ten čiernobiely náhrdelník myslím, skúsila by som niečo bledšie a poradila by som napísať pár riadkov o Tebe a Tvojej tvorbe, kupujúci si radi prečítajú niečo o výrobcovi. Inak nieje miesto pre kritiku. A samozrejme sa zviditeľňovať, napísať sem tam nejaký ten žurnálik, lajkovať páčlivé vecičky, či komentovať, byť viac na očiach...Prajem veľa nápadov a nech to ide smerom akým si želáš.

jajica | 2015-11-23 14:29:08

dzinus Veľmi pekne ďakujem za komentár. Práve som myslela na tú fotku veru...asi tam dám ten púdrový náhrdelník, nech to trochu svieti. A viem, to prispievanie, písanie žurnálov, komentovanie, to by som mala začať. Len máme malú slečnu a tá berie pre seba všetok čas :-) A skúsim napísať aj niečo o sebe, asi to potrebuje viac osobného kontaktu :-) Ďakujem.

dzinus | 2015-11-23 14:53:16

Ano Jani aj mňa napadlo skúsiť tam ten púdrový...:) a za máličko...:)

Handmade.Dafi | 2015-11-23 16:30:06

Ahoj, mne sa galéria páči, no ešte by som ju viac zjednotila. Dve fotky dosť bijú do očí, tie by som odporúčala prefotiť. Inak sa mi páči aj ten "čistý" a aj "zelený" štýl pozadia. Ešte musím vypichnúť, že najviac ma zaujala fotka tejto vecičky - http://www.sashe.sk/jajica/detail/letny-slavnostny-nahrdelnik :)

jajica | 2015-11-23 17:47:17

Handmade.Dafi Ďakujem za názor :-) Skúsila som najskôr biele pozadie, lebo to sa mi zdá najčistejšie, najzreteľnejšie. Potom som skúsila niečo na farebnom podklade (šatky a látky), v predaných vecičkách mám náušnice Vejáriky s perlou http://www.sashe.sk/jajica/detail/vejariky-s-perlou , ktoré sa dostali do viacerých výberov. Niekedy sa mi zdá, že zaujímavá fotka je podstatnejšia, než samotný výrobok. Jednoducho, ľudia si do kolekcií a výberov vyberajú zaujímavé fotky, čomu rozumiem. Ale skúsim teda zjednotiť aj tie dve fotky s ostatnými.

Ďakujem ešte raz za ochotu :-)



Pripísať komentár


Pre komentovanie musíš byť prihlásený, nejde to ináč.