Domov » Fórum » Prieskum trhu » Prečo moje náramky nie sú používané v nomináciách?

Prečo moje náramky nie sú používané v nomináciách?

Prieskum trhu

 
Dannielle | 2016-10-22 14:38:562x

Ahojte, poraďte mi čo robím zle, prečo moje náramky nie sú používané v nomináciách na výklad alebo v kolekciách? Snažím sa fotiť na rôznych prostrediach, zaostrovať na náramok, orezať ho na stred, pravidelne náramky oživujem, výplňam klúčové slova.. ale keď si predstavím, že za týždeň vzniknú cca. 200 nominácii a moje náramky sú len v tých čo robím ja.... tak sa pýtam... prečo? Ďakujem za každú odpoveď, poteším sa všetkým nápadom..

Handmade.Dafi | 2016-10-22 20:04:012x

V prvom rade sa to nedá nanútiť. Každý, kto vytvára výklady väčšinou už dopredu vie, čo hľadá a v akých farbách. Vecí je tu veľmi veľa, takže k niektorým ani nedôjdu. No a pokiaľ ide o samotné fotky, radila by som pohrať sa ešte s tým pozadím. A vôbec ich nemusí byť toľko. Práveže čím je jednotnejšie, tým lepšie. Najviac odporúčané je čisté, kde pekne vynikne samotný produkt. No ak niekto chce farby, treba si nájsť to svoje. Prešla som si galériu a najviac ma oslovil asi tento štýl - http://www.sashe.sk/Shamball.Daniela/detail/fialovy-naramok-s-cmajlikom len pozor na tiene :) A ďalšou chybou môže byť aj viditeľný podpis na svetlejších fotkách.

Dannielle | 2016-10-22 20:48:09

Handmade.Dafi ďakujem za názor :)

Brandy333 | 2016-10-22 21:56:27

Mne sa zase páči tento štýl fotenia

http://www.sashe.sk/Shamball.Daniela/detail/trio-naramkov-jadeit-ruzenin-a-akvamarin

Alebo..

http://www.sashe.sk/Shamball.Daniela/detail/naramok-mesacny-kamen

Pravdaže, všetky sú istým spôsobom pekné.. neboj, časom ich budeš mať vo výkladoch, treba len vyčkať :)

MariKlimo | 2016-10-23 08:50:111x

tiež súhlasím s tým že fotky sú všetko. Tie fotky na dreve čo máte na prvých stránkach sa mne páčia najviac. Už by som ani nedávala k tomu tie fotky v tráve. Je to veľmi rušivé. Ja mám tiež dnes konečne stretnutie s fotografkou a som zvedavá, čo vymyslí s mojimi výrobkami, pretože som tiež nespokojná s mojimi fotkami. Prajem veľa šťastia :)

relevator | 2016-11-17 20:56:00

Podľa mňa je to len nevysvetliteľná náhoda, lebo máte ozaj pekné fotky produktov. Isto nejaké použijem do nominácie. :-)



Pripísať komentár


Pre komentovanie musíš byť prihlásený, nejde to ináč.