SAShE - slovenský handmade design.
Kovová fixírka
Technika a materiál
| marianna | 2012-02-03 09:57:13 Neviete, kde by sa dala v Blave zohnat kovova fixirka? | |
U_sikovnych_ruk | 2012-02-03 10:11:44Skus pred tunelom zo strany Stareho mesta. Je tam obchod s potrebami pre vytvarnikov. Tam som kedysi fixirku kupovala. Nespomeniem is na nazov obchodu. | |
| sklipo | 2012-03-27 18:02:37 fixirku mame profi, nie taku kovovu :-). pozri na airbrushshop.sk v sekcii striekacie pistole-jednocinne.pripojis k nejakemu malemi kompresoriku a mozes malovat do nekonecna :-). aj kopu roznych farieb mame. | |
| marianna | 2012-04-03 10:24:01 Ale ja to pouzivam na keramicke glazury. :-) Rada glazujem tymto oldschoolovym sposobom. Neviem ci tie paradne pistolky by vedeli utiahnut poriadne tuhu glazuru... a plus by sa mi stratilo caro rucnej vyroby, toto je uz hotova manufaktura. | |
Pripísať komentár
Pre komentovanie musíš byť prihlásený, nejde to ináč.
Posledné komentáre
- mukiii007: pri vecičke môžeš robiť úpravy, je tam kolonka množstvo a tú prepíš z nuly na 1 trebárs :-) viac»
- gabikab11: skús sa pozrieť do galérie..a prípadne napísať, sú tam pekné hodinky..neviem či sa dajú aj vyklápacie..snáď dajú: http://www.sashe.sk/ivan viac»
- Foxina: dakujem velmi pekne ;) viac»
- Dominka: Nepotvrdzujte objednávky kupujúcej s nickom kikifofo_ kristína folková. Pošta mi dobierku vrátila s tým , že adresát neexsituje. viac»
Najnovšie témy
- Ako vrátiť vecičku späť. (1) - Dominka: Poslala som dve taštičky na dobierku. Vrátili sa mi s pošty s tým ,že adresát neznámi.Už som požiadala aj o storno. Chcela by som ich opäť v / Pomoc so stránkou
- zmazanie komentárov v žurnály (0) - handmade-by-emesi: Zdravím, potrebovala by som zmazať "pár" komentárov pri mojom poslednom žurnáliku..keďže sa tam niečo po...kazilo:) Dalo by sa ? / Otázky a odpovede
- otváracie pánske hodinky (2) - Tushi: potrebovala by som len poradiť, kde také zohnať. niečo takéto: http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/281173623/Open_Cover_Men_Watch.jpg boli / Hľadám niečo špeciálne
Najdiskutovanejšie
- Zľavy, akcie, výpredaje (141) - natalyss
- Putujúci balíček III. kolo - ZORRO (87) - mukiii007
- Pomoc ohladom prav na facebooku (77) - TouchOfRed
- Putujúci balíček prihlásenie na III. kolo- Sandokan (58) - Mandy
- Nekvalitný hand made (29) - dominika.vavrekova
Work hard & be nice to people
Pravidlá fóra:- Platia známe podmienky: Žiadne kontakty, emaily, adresy na osobné stránky
- Myslite: Názov témy voľte čo najkonkrétnejší, nezakladajte témy "Pomoc", "Hľadám.."
- Buďte milí na ľudí: Aj keď s niekým nesúhlasíte, nekričte
- Držte sa témy: Pomôžete udržať fórum prehľadné a k veci. Máme aj Od veci fórum
- Nespamujte: Ovládajte sa a frekvenciu svojich príspevkov udržujte v norme. Aj keď určite máte čo povedať, ak rozprávate stále, môže to byť otravné ;p
|